Kuvia median käyttöön

  Julkaisuvapaa, kuvaaja mainittava. Kuvaaja Anna Autio

  kuva1
  kuva2
  NUORI2013-tapahtuma on myös suuri messutapahtuma: paikalla on yli 80 näytteilleasettajaa.
  kuva3
  Avajaiset. Kuvassa Allianssin puheenjohtaja Hanna-Mari Manninen.
  kuva4
  Avajaiset. Jyväskylän Rock-kuoro RockAll.
  kuva5
  Avajaiset. Arkkipiispa Kari Mäkinen.
  kuva6
  Avajaiset. Paneelikeskusteluun osallistuivat muun muassa arkkipiispa Kari Mäkinen ja kansanedustajat Susanna Huovinen ja Valtakunnallisen työpajayhdistyksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Palm.


  Yli 2000 lapsi-, nuoriso- ja perhetyön sekä nuorisotutkimuksen ja työpajojen ammattilaista Jyväskylään 8.-10.1.  Tammikuussa järjestöjen, kuntien, seurakuntien, työpajojen ja nuorisotutkimuksen ammattilaiset kokoontuvat yhteisille ammattilaispäiville Jyväskylän Paviljonkiin. Tapahtuman alkaessa nuorisotakuu on ollut voimassa kahdeksan päivää.

  Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen tekemään juttuja nuorisotakuusta sekä muista tapahtumassa käsiteltävistä aiheista. Paikalla on satoja ruohonjuuritasolla työtä tekeviä alan ammattilaisia, virkamiehiä sekä maan korkeinta poliittista johtoa eri puolilta Suomea.

  Tapahtumaan osallistuvat muun muassa arkkipiispa Kari Mäkinen (ti), alue- ja kuntaministeri Henna Virkkunen (to), valtiosihteeri Raimo Sailas (ti), opetus- ja kulttuuriministeriön ylijohtaja Riitta Kaivosoja (ke), opetus- ja kulttuuriministeriön nuorisoyksikön päällikkö Georg Henrik Wrede, professori Alf Rehn (ke), kansanedustaja Susanna Huovinen (ti), MEP Sirpa Pietikäinen (ke), kansanedustaja Antti Lindtman (to), lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula ja tulevaisuustutkija Mika Aaltonen (to).

  Tapahtumaa suojelee tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

  Nuorisopoliittisten teemojen sekä nuorisotutkimuksen lisäksi ohjelmassa käsitellään lapsi-, nuoriso- ja perhetyöntekijän sekä työpaja-ammattilaisen työhön liittyviä asioita. Päivien teemoina on tiistaina ulkopuolisuus, keskiviikkona yhteistyö ja torstaina toimintaympäristöt. Osallistujat tulevat ympäri Suomen, joten järjestäjät välittävät mielellään haastattelupyyntöjä mediaa paikallisesti kiinnostaville osallistujille.

  Erityisesti media on tervetullut tiistain avajaisiin (klo 16.30 – 18.30), keskiviikon yhteistyön juhlaan (klo 15-17) sekä torstain päättäjäisiin (klo 11.10 – 13). Kirkon lapsi- ja nuorisotyön ansiomerkit jaetaan tiistaina, Nuorisotyön tunnustuspalkintokeskiviikkona.

  Ohjelma löytyykokonaisuudessaan osoitteesta www.nuori2013.fi Tapahtumassa on myös yli 80 näytteilleasettajaa, ja sen järjestävät Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, Suomen ev.lut. kirkko, Valtakunnallinen työpajayhdistys ry sekä Nuorisotutkimusseura ry.

  Akkreditointi tapahtumaan, haastattelupyynnöt ja lisätietoja: tiedottaja Teemu Hanhineva, p. 040 900 4888, teemu.hanhineva@alli.fi ​​​​​​​
  x
  x
  x
  x

  Kommentoi Facebookissa

  Tapahtumajärjestäjät

  Valtakunnallinen TyöpajayhdistysNuorisotutkimusseura RYAllianssiSuomen ev. lut. kirkko

  Yhteistyökumppanit